slusaonica01
livestream01

Radio Pag Paski sir

"The Travel", specijaliziran za reportaže o turističkim odredištima, o putovanjima, o hotelima i hrani iz cijelog svijeta, u članku "Top 10 Destinations For Cheese-a-holic" uvrstio je otok Pag u top 10 odredišta za ljubitelje sireva. U članku se o Paškom siru, među ostalim, navodi:
"Hrvatska je poznata po svojoj svježoj i ukusnoj kuhinji, a dio toga su i njeni fantastični sirevi. Jedan od najomiljenijih je paški sir koji se proizvodi na stjenovitom hrvatskom otoku Pagu. Tvrd i star sir ima začinjen, slani okus i može se usporediti s talijanskim parmezanom. Sir se proizvodi koristeći mlijeko male pasmine ovaca podrijetlom s otoka. Tijekom posjeta Pagu obavezno kombinirajte sir s domaćim vinima i pršutom za istinsko i autentično kulinarsko iskustvo."

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK