slusaonica01
livestream01

Radio Pag Fortica cestival Pag

Započela je pretprodaja ulaznica za premijerno izdanje Fortica festivala 2019. Festivalski dan na utvrdi planiran je za 29.06. a služeni after na brodu Festini, 30.06. U slučaju lošeg vremena glavni izvođači i većina ostalih rezervirani su za 05.07.2019.
Kao dodatni festivalski dan planiran je 30.06. za koji se ulaznica ne naplaćuje.
Fortica, po kojoj je festival dobio ime, je utvrda iz 17.stoljeća koja se nalazi na južnom dijelu otoka Paga u neposrednoj blizini Paškog mosta. Podjednako je udaljena iz pravca gradova Paga i Zadra čija udaljenost iznosi oko 20 km. Do utvrde možete doći automobilom i parkirati na jednom od četiri službena parkinga (P1,P2 na zadarskog a P3 i P4 na paškoj strani) te se s „Taxi Silvio“-om sigurno dovesti do lokacije festivala. Cijena taksija iznosi 10 kn, a vožnja traje 5 min. Za sve novinare, izvođače i ostalo osoblje rezervirali smo najbliži parking do lokacije festivala. 


Također, organiziran je brod „Festini line“ koji će posjetitelje s rive u Pagu, uz nastup DJ-va, dovesti na utvrdu prije nastupa glavnog izvođača, banda „Niplepeople“. Isplovljavanje broda s rive u Pagu je predviđeno u 19:00 h, dolazak na utvrdu se očekuje oko 21:00 h, a odlazak je predviđen u 06:00 h sljedećeg dana kada počinje službeni after party festivala.
Glavni cilj Fortica team-a je predstavljanje domaćih glazbenika i producenata, svog osoblja koji sudjeluju u organizaciji te svih ljubitelja plesne elektroničke glazbe na jedinstvenim povijesnim lokacijama otoka Paga.
Dodatna karakteristika Fortica festivala je ta što se ističe samo domaćim sudionicima, organizatorima, izvođačima, promotorima, ambasadorima te volonterima koji se kao tim želi predstaviti svim gostima, domaćim i stranim, kao i svim ljubiteljima ovog glazbenog žanra.
Za posebnu atmosferu i produkciju angažirana firma Rent event iz Zadra, iz Šibenika za upečatljivi vizualni element Jakov Tabula a za promotivna videa Tomislav Rupić. Podršku festivalu dali su: Sonus festival, organizacije Rave or die, Less iz more, Klupska scena te mnogi drugi.
Fortica festival održava se pod pokroviteljstvom Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga.
Medijski pokrovitelji: Radio 057 Zadar i Radio Pag.
Partneri festivala: Komunalno društvo Pag, Čistoća Pag, Turistička agencija Pag tours iz Paga, Festini line, Pag, Konoba „Nono“ Kolan, Restaurant „Na Tale“ Pag, Villa Antica Pag, Somar d.o.o., Cosmopolit media Zadar, Sonik d.o.o. i Tiskara Futuro Zadar.


Subota, 29.06.2019.

Prvog dana festivala program na utvrdi Fortica traje od 19:00 h do 07:00 h sljedećeg dana.
Izvođači po redu nastupanja su:

LUKENI
Lukeni je paški DJ. Prvi kontak sa stvaranjem glazbe ima s 11 godina kada počinje pisati prve rap pjesme kao reper Luxon sa grupom 3CA. Nekoliko godina kasnije upoznaje čari elektronske glazbe i od tad provodi mnoge vikende plešući na Zrću i partijima u okolici. 2016. na doškolovanju u Zagrebu biva impresioniran tamošnjom funk scenom i funk glazbom kao temeljem hip hop i house glazbe te kupuje gramofone, mikser i svoje prve vinile kako bi širio funk vibracije i u svojem susjedstvu. Prve partije organizira u prostoru za mlade Kooglana u Pagu, a kasnije svira i u lokalnim klubovima Vortex, V magazin i Big Yellow House u Novalji. Od 2018. je rezident DJ u Monks baru u Novalji. U setovima kombinira funk, house, hip hop, disco, jazz i uglavnom sve što zvuči na funk i afriku i sadrži u sebi masni groove koji tjera na ples. 

TOMISLAV RUPIĆ
Multimedijalni umjetnik iz Šibenika, osnivač izdavačke kuće Pixel Records, izrađenu isključivo za objavljivanje vlastite glazbe. Producira glazbu, radi dizajn zvuka za film, video montažu, 2D i 3D animacije, što ga čini pravim multimedijskim umjetnikom novog digitalnog doba.

GROOVE MASTERS
Iza imena Groove Masters kriju se Šime Perković (22) & Lovre Nenadić (20). Duo je osnovan prije četiri godine i od tada je u aktivnom radu. Lovre je započeo svoju DJ priču pod mentorskom palicom zadarskog DJ Liquida aka Josip Milković (2014. i 2017. nastupio je na Sonus Festivalu) dok je Šime relativno sam zakročio u taj svijet. Zasebno se bave DJ-ingom 6 godina te se već neko vrijeme bave produkcijom. U svojim setovima većinom puštaju tech house, house s dozom minimala, također kroz svoje setove koriste vinyle koji su im sve bitniji izvor zvuka. 2016. godine nominirani su za Newcomera godine od strane Klubske scene u njihovom Ambasadrom projektu. Pobjednici su Fever Up festivala u kategoriji Fever Up DJ. Nastupali su diljem Hrvatske s renominarnim imenima kao što su Jay Lumen, Marko Nastić, Ron Costa, Petar Dundov, Marina Karamarko, Kosta Radman te ostali. Izdali su do sada dvije trake, od tog jednu s zadarskom pjevačicom Jessicom Mccolgan (pobjednica RTL Zvijezda). Uskoro izlazi novi maerijal.

JAKOV TABULA
Grafički dizajner / ilustrator i DJ također iz Šibenika, koji svojim zanimljivim prijedlozima i rješenjima već dugo sudjeluje u vizualnoj komunikaciji u raznim sferama javnog života, a njegov pečat nose mnogi glazbeni eventi. Njegov rad prati i pratit će nas do kraja festivala.

NIPLEPEOPLE
Nipplepeople su maskirani electro pop duo. Identitet članova banda je nepoznat. U regiji su najpoznatiji po pjesmi “Sutra”, a odnedavno i po obradi pjesme “Frka”, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček. Nastupali su na svim većim festivalima (EXIT, Hartera, Terraneo, Sea Dance, Sea Star…) te kao predgrupa grupama Hurts, Faithless i StereoMCs.

YAKKA
Aktualni dobitnik Ambasador 2018 nagrade za hrvatskog DJ-a godine po izboru publike, jedan od predvodnika regionalne house scene, rezident DJ za BSH Events (Zagreb), Opera club (Zagreb), Hula Hula beach club (Hvar), Pink Champagne club (Hvar) te Fabrique club (Banja Luka, BiH). Vlasnik Beatality Records etikete uz koju broji i velik broj izdnja za strane izdavače (Pacha, King Street,Deeperfect, Casa Rossa Cruise Music i mnoge druge). Neke od istanknutih producentskih suradnji ostvarenih s imenima svjetske house scene su Barbara Tucke, Blaze, Dj PP, Adrian Hour, Angelo Ferreri, Demuir, Gary Caos, a valja istaknuti službene remixe za domaća imena glazbene scene; Detour, Ivanu Kindl, Nipplepeople, Krankšvester, Marija Huljeva, Mangroove i Annu Moor. Uz brojne nastupe diljem Hrvatske te pokoji izlet van granica, bilježi nastupe sa svjetskim imenima; Claptone, Franky Rizardo, Ferreck Dawn, Technasia, Tom Novy, Dennis Cruz, Low Steppa, Gramophonedzie, Angelo Ferreri, Mike Vale, Chelina Manuhutu te brojne afirmirane domaće DJe. Uz solo karijeru, član je RICH-MOND dvojca pod ugovorom Universal Music Hrvatska te DJ kolektiva MYUZ.

WILIAM COLLINS
Rođen 1974. u Francuskoj, od rane dobi William je vrlo pažljiv prema stilovima i tehnikama glazbenog miješanja koje će naučiti samobrazovanjem. Sredinom tinejdžerskih godina već uči svoje DJ vještine u klubu svojih roditelja. Od 18 godina, opsjednut dj-mixom, odlučio se preseliti u Pariz gdje može uživati u rastućem uspjehu. Uspio je pobijediti, već je javno tražio najpoznatije klubove francuske prijestolnice. Pored toga što je bio zadužen za razvoj u BMG Recordsu, radio je i na velikoj alternativnoj disk-trgovini u Parizu, što mu je omogućilo da proširi svoj eklektički pristup glazbi. William Collins je internacionalni DJ koji voli mijenjati tempo i ritam bilo gdje, kao što je već učinio u Francuskoj (Rex, Queens, Palace, Bar Fly ...), Austriji (Café Leopold, Club U, Cafe Strom), Hrvatska ( Masters, Sirup, Cabaret Rhiz, La Boom) i druge istočne zemlje. William Collins skenira sve žanrove i krši sva pravila, voli igrati trendy-stilove, (latino jazz, Nu Soul, Broken Beats, Funky Uk itd.) Što mu je donijelo rezidenciju na Garden Festivalu Zadar. On je predstavio svoje eklektične zvukove na plesnim podijima i svake godine u svojim kompilacijama: B Side For Dancers !. Za Williama Collinsa glazba je putovanje svijetom kroz vrijeme i osjećaje u trenu.

MILEA
Lea Milea mlada je dama koja se nedavno službeno predstavila na elektronskoj sceni. Rođen u cijeloj Hrvatskoj, u slovenskom gradu Celju pokraj granice. Ona je potpuno novo osvježenje na sceni. Njezina snažna karizma, izvrstan intuitivni odabir pjesama i remek-djelo u miksu čekaju vas kada Milea preuzme noć. Njezina energija i povezanost s publikom je ono što ju čini tako posebnom. Lea usmjerava svu svoju energiju na nju nikad pripremljenu, ali uvijek spremnu. Iza nje već postoji mala povijest u svakom dijelu naše regije, jer je u svakom klubu ostavila dio sebe i osvojila publiku svojom energijom. Ona je mnoge inspirirala svojom željeznom voljom i predanim radom. Radio mediji također primjećuju ovu mladu ženu s energijom supernove, a ona je predstavljena u Yammat FM, a njezine DJ setove sviraju na brojnim radio emisijama diljem Hrvatske. Otvara Slurp festival u Puli, svira na Nox festivalu, u Osijeku zatvara party nakon Erica Snea, u Vinkovcima otvara Ladidi i na Beat Pont Festivalu zagrijava plesače za Fatimu Hajji. Ona odbacuje energiju slušateljstvu melodičnom technom na ritmičkom kosturu techna, dubokih i progresivnih žljebova. Također je možemo čuti u verziji tech house i afro house gdje je potpuno na vašem terenu. Njezini setovi nisu linearne priče na način na koji čitate knjigu, već mrežu dislociranih centara na način da čitate hipertekst, gdje svaka veza nudi proširenje središnjih priča. Najvažniji utjecaji u osobnoj estetici: Maceo Plex, Trikk, Pig & Dan, Mark Reeve, Petar Dundov, Tale of us, Denis Horvat, Joris Voorn, Artbat, Karmon, Terr, Patrice Baumel, Eelke Kleijn, Matador.

ANDROLOGIC
Andrologic posljednjih 15 godina strastveno i s ljubavlju uvelike doprinosi elektronskoj sceni i konstantno radi na njezinu podizanju na veći nivo. U zadnje vrijeme, sve više raste putem svojih producentskih uradaka koji su se našli na Label-ovima kao što su engleski Capital Heaven,Mistique music, belgijski 3rd Avenue te ruski Majestic Family te ostvaruje slusanost u svjetskim metropolama kao sto su Berlin,Amsterdam,Mexico City,Buenos Aires,London...Ujedno, ostvaruje suradnju s pionirom elektronike Petrom Dundovom koja je ugledala svijetlo dana te ostvarila pozamašne rezultate od top ljestvica pa do podrške jakih svjetskih imena kao sto su Hernan Cattaneo, Laurent Garnier ,Paul Hazendonk, Nick Warren, Madloch, Sebastian Busto, Marcelo Vasami, Marc Poppcke, Chris Fortier, Max Graham, Darin Epilson…Završetkom prošle godine također dobiva veliko priznanje od glazbenog portala Mixmag koji ga je svrstao u Top 15 producenata regije u 2017 godini te isto tako proslog mjeseca dobiva nominaciju od strane Ambasador projekta za remix godine. Već početkom ove godine bilježi nova izdanja za sarajevski Submarine vibes i mađarski Stellar Fountain kao i izdanje za jednu od najboljih kuca u Amsterdamu Click Records koja je ugledala svijetlo dana svjetlo dana.

Na brodu „Festini line“ u zagrijavanju do utvrde od izvođača vas očekuju:

MARIO DRAGIJA
Dragi punog imena Mario Dragija dolazi iz Paga, ali je suncem okupanu Dalmaciju zamijenio životom u Zagrebu. Njegujući svoj osebujni životni stil radi kao elitni konobar u popularnom zagrebačkom lokalu. Od ranih 20-tih zaljubio s u house glazbu i kreče u osvajanje plesnih podija diljem domaćih i stranih klubova. Međutim tu se njegova ljubav za glazbom ne zaustavlja te na nagovor prijatelja kreće u stvaranju svojih prvih setova. Kupuje svoju prvu opremu i noći zamjenjuje sa danom. Njegovi setovi su puni duboke melodije visokih frekvencija, snažan vokal a deep house mu je prirodni stil. Nakon nepunih mjesec dana odrađuje svoju prvu svirku u rodnom gradu i tu se ne misli zaustaviti. Od tada se trudi savladati sve nejasnoće koje ga sputavaju u malo ozbiljnijem, naprednijem te profesionalnijem reproduciranjem glazbe. Budući cilj mu je produkcija vlastitih traka kako bi u potpunosti mogao prenijeti svoje emocije na svijetlo dana.
Do danas je Mario je puno napredovao, zvuči ozbiljnije i kvalitetnije.

MATE KOKIĆ
Ples je strast koju može izvući samo dobra glazba koja dolazi od dobrog DJ-a.Ovaj DJ daje nam upravo to - strast, slobodu izražavanja i originalnost.Odan je nu-disko glazbi koja ga najviše inspirira i ostaje vjerna vinilu, koji uživa kao i publika koja ga sluša. Bio je opsjednut dubokim jazzom, funkom, bluesom i dušom i to je vrsta glazbe koju možete uživati u njegovim setovima. Za ovog tipa nema granica - on pomiče granice minimal, elektro i tech-house. On je jednostavno drugačiji. Uz glazbu možete osjetiti pozitivne vibracije i sjajnu atmosferu. Njegov Essential Selection prikazuje se svakog četvrtka u Vrtu. Te su večeri odmah uspostavile dobrodošlicu vikendima za novu generaciju mladih klubova. S dubokim poznavanjem prošlosti i stalnim poticanjem za budućnost istinskih velikana house glazbe - vođa i inovator koji uživa u buci oko njega, ali i dalje nastavlja pomicati granice.

Ponavljamo, na brodu je organiziran službeni after party prvog dana te nastupaju članovi zadarske organizacije „Less is more“ u sastavu:

BUTTERS
Mateo Nekić, umjetničkog aliasa Butters potjeće iz Zadra. Sredinom 2012. godine dobiva po prvi put priliku da se javno predstavi u sklopu "Electronic music night" organizacije čiji uskoro postaje i resident . Izniman talent i predanost prema glazbi omogućuju mu svirke s nekima od najpoznatijih imena elektronske scene u regiji i šire, a ovo su neki od njih: Carlo Lio, Dimmish, Marko Nastić, Mariano Mateljan,Silicon Soul,i mnogi drugi.. Setovi mu se najbolje opisuju kao mješavina minimala i housea, no dosta često zna iznenaditi izvan zacrtanih linija žanra. Paralelno s Dj. karijerom počinje se baviti produkcijom. Butters je takodjer i jedan od osnivača "Less is more" organizacije koja iza sebe ima niz uspiješnih partya održanih diljem regije i šire te ujedno i nagradu Ambasador u kategoriji najbolja nova klupska večer.
Image

TONI KOŠTIJAL
Svoju DJ karijeru počinje pobjedom na lokalnom natjecanju u klubu Forum pod sponzorstvom Zadar music udruge, kojoj se posljedično i pridružuje te kreću gaže i rezidencije. Lutajući žanrovima, smiraj istraživanja nalazi u deep, micro houeu sve do miniml, dub, breakbeat tonova koji vole dodir groovy funky nota. Pult je dijelio sa brojnim poznatim imenima kao što su Silicone soul, Marko Nastić, Mariano Mateljan i mnogi drugi. U zadnjih par godina uz vlastitu Groove up organizaciju i time što je dio kolektiva Less iz more uključen je u mnoge evente diljem regije i šire.

LOVRE MILIN
Dolazi iz Zadra kao član "Less is more" i "Rave or die" organizacije. Na sceni je nepunih dvije godine, ali već bilježi nastupe diljem Hrvatske. Usporedno sa sviranjenjem bavi se i organizacijom te stoji iza više projekata u Zadru i Zagrebu. Njegovi setovi najbolje se mogu opisati kao mješavina minimala i deep housea.

Dodatni festivalski dan, 30.06.2019. (termin je sklon promjenama).
Dodatni dan festivala provodimo u najboljem klubu u gradu Pagu. Program u „VOTREX caffe&disco“ na terasi kluba traje od 20:00 – 04:00 sati, a program u zatvorenom dijelu kluba od 22:00 – 06:00 sati.

Izvođači na terasi:

DARIO SEC
Riječanin, paških korjena sezonu 2017 je odradio kao rezident „Backstage Beach Bar Zrće“ ,Otok Pag, a 2018-tu u „Noštromo“ , Otok Vir. Organizator i DJ prvog tech-house party-a u Noštromu pod imenom „MIND MEDICINE“ . Od ove godine uz snage kolega i prijatelja ujedno i ostala dva osnivača, pokreće vlastiti projekt pod imenom „RIVERGROOVEZZ“ gdje je glavna prijestolnica House glazba koje trenutačno fali, pa gotovo i nema na Riječkoj sceni, dva eventa u samom centru Rijeke su iza nas, ispunili smo neočekivano. Glavni žanr „Baza“ je energična House glazba , koja je ujedno i pokrenula ljubav i strast prema glazbi i DJ-ingu. Svoje setove publici prezentira na unikatan način koristeći do 3 kanala na dj mixeru uz sempler te pregršt acappella.

WILIAM COLINS
Ranije opisanog izvođača ponovno možete slušati na terasi kluba.

Izvođači u klubu:

MARIANO MATELJAN
Kako je festivalska scena u Hrvatskoj postala jedna od vodećih destinacija u Europi u posljednjem desetljeću, Mariano Mateljan je sjajno svjetlo kada su u pitanju producenti koji probijaju elektronsku glazbenu scenu u Hrvatskoj. Rođen i odrastao u Splitu, Mariano odaje počast svome ocu koji ga je upoznao sa svim glazbenim žanrovima iz tri različita desetljeća u ranoj dobi. Njegova očevska kolekcija audio kaseta izložila je Mariano na zvukove Everly Brothers, Perryja Comoa i Johnnyja Mathisa. Bilo je jasno iz njegovih ranih tinejdžerskih godina da će glazbena karijera biti njegov put. U dobi od 16 godina, Mariano je počeo eksperimentirati s različitim glazbenim žanrovima, miješajući techno s kasnih 90-ih s breakbeatom. Njegova prva rezidencija kao DJ došla je u rodni grad Split u Kameleon Clubu 2012. godine. Ovdje je Mariano razvio vlastiti zvuk, kombinirajući svoje rane utjecaje s otmjenim europskim zvukom Perlona, Playhousea i FUSE-a, kako bi stvorio evolucijski zvuk. zvuk minimalnog zvuka house-a. Njegov prvi trenutak FUSA-a došao je 2013. s izdanjem na FUSE sub-label Infuse. A-side "Pigeon Boxer" kombinirao je bubnjeve, neravne pod-basove i sporadične vokalne linije kako bi stvorio pjesmu koja bi djelovala kao odskočna daska za izdanja na Cocoon, FUSE i Vinyl Clubu. Koncerti na FUSE-u u Londonu i Ibiza dodatno su povećali njegovu reputaciju koja je dovela do još važnijih nastupa diljem Europe, poput Fabric (London), Club der Visionaere, Chalet (Berlin), Studio 76 (Madrid) i Das Zimmer (Mannheim). Brzo naprijed do 2017. i Mariano je dostigao nove visine. Još jednom je FUSE utro put. Datumi na 93 Feet East-u (Showcase) i Sonus festival u njegovoj domovini Hrvatskoj dali su Marijanu novu injekciju života. S početkom svoje vinilne etikete u.dig, Mateljan je stvorio platformu za vlastitu glazbu, kao i glazbu iz bliskog kruga prijatelja koji dijele slične motive i viziju. S izdanjima o Moss Co i Vektonu koji dolaze i debitantskom turneji po Južnoj Americi i Australiji uskoro na obzorju, 2018. izgleda kao uzbudljiva godina za umjetnika koji je okružen istomišljenicima i ponosi se time što radi stvari na pravi način.


JOSIP PETROV
Rođen sredinom devedesetih godina, započeo je glazbeno putovanje u ranoj dobi. Snaga glazbenog i zvučnog sustava, različiti utjecaji kao što su Truncate, Nathan Coles, Eddie Richards, Terry Francis, Derrick May, iO (Mulen) itd.ostavio je neizbrisiv dojam koji ga je doveo do DJ kabine.Nakon nekoliko godina DJ-a, 2015. godine ostvario je svoj prvi javni debut u lokalnom "Opium Clubu". Karijeru nastavlja kao rezidentni DJ"Bunny Club" uz Marijana Mateljana, Marinu Karamarko ... samo da spomenemo neke. U 2016. osjeća neodoljivu potrebu za glazbenom produkcijom; nakon što je čuo "Moj brod" Mariana Mateljana, već počinje crtati svoje prve udarce, priznate od strane odgovarajućih proizvođača ukusa. Sljedeće godine možemo očekivati njegov prvi EP debitant. Josip je sudjelovao u preuzimanju klubske scene, petnaeste obljetnica jednog od najutjecajnijih portala elektroničke glazbe u Hrvatskoj. Potaknut uvijek željom da ovjekovječi kulturu koja mu je promijenila život, Josip je onaj koji će vam zadržati uši.

JOSIP MILKOVIĆ
Josip Milković a.k.a. Liquid rođen je 1988. u Zadru, a glazba ga je počela zanimati još od malih nogu. Gramofoni su ga počeli privlačiti još u osnovnoj i sa 16 godina počeo je svirati. Najveći utjecaj na njega imali su Hawtin, Sven Vath, Petar Dundov i Ricardo Villalobos. U njegovim setovima uglavnom prevladava techno i tech house. Vrlo brzo nakon što se počeo baviti glazbom, Liquid se uključio u organizaciju evenata u Zadru kojih je u proteklih 11 godina bilo mnogo. Njegove prve rezidencije bile su u klubu ''Forum i ''Gotham'', kasnije se pridružuje organizaciji ''Fast Forward'' i novoj klupskoj rezidenciji u klubu ''Skipper'', gdje je nastupao sa poznatim DJ-evima kao što su Billy Nasty, Marko Nastić, Mladen Tomić, Petar Dundov, Siniša Tamamović, Tomcraft, Ian Pooley, Dejan Miličević, Valentino Kanzyani, Binh, Francesco del Garda, Aneuria, Ian F i mnogi drugi. Svojih prvih deset godina na sceni okrunio je nastupom na Sonus festivalu. Ususret Fortica music festivala, Fortica tim je već na samom početku odlučio i dodatno promovirati scenu i sam festival kroz tzv. promo partije. Naime, prvi službeni promo party festivala je 18.05.2019. kad dolazimo u goste organizaciji Rave or die, Valkira,u Vrsima, 15.06.2019. u Zadarskom klubu KULT te 22.06. na rivi u Pagu gdje nastupaju DJ-Fortica tima.

Fortica tim odlučio je sve poklonike party scene počastiti besplatnim ulazom na sve promo partije kako bi podijelili tu energiju i ljubav na što više ljubitelja plesne elektronske glazbe.


ULAZNICE ZA FORTICA MUSIC FESTIVAL
(Subota 29.06.)
Festivalska ulaznica bit će u redovnoj prodaji od 01. 06., a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima i u online prodaji sustava Adriaticket.hr, te u poslovnicama turističke agencije „Sunturist“ iz Novalje. Također postoji i paket ulaznica koja vrijedi za program na utvrdi te transfer brodom i službeni after prodavat će se u Pagu na rivi ispred broda „Festini“, preko Adriaticket.hr te u turističkoj agenciji Sunturist.

Cjenovne kategorije ulaznica:

⦁ Festivalska ulaznica

Pretprodaja 100,00 kn do dana festivala 150,00 kn, a na dan 200,00 kn

⦁ Paket (festival + brod)

Pretprodaja 200,00 kn do dana festivala 250,00 kn, a na dan 300,00 kn.

Broj ulaznica festivala ograničen je kapacitetom prostora na utvrdi koji prima, ugrubo, do 800 posjetitelja i broda s kapacitetom od 250 posjetitelja.

Za sve informacije posjetite našu službenu facebook stranicu FORTICA.

KOMPLETAN PROGRAM „FORTICA FESTIVALA“

PROMO PARTIY-i

18.05.2019. –Rave or die, Valkira,Vrsi
15.06.2019. – Kult, Zadar
26.06.2019. – Fotrica tim, paška riva,Pag

Subota, 29.06.2019.
UTVRDA

19:00 – 20:00 h – LUKENI (Pag)
20:00 – 21:00 h – TOMISLAV RUPIĆ (Šibenik)
21:00 – 22:00 h – GROOVE MASTERS (Zadar)
22:00 – 23:00 h - JAKOV TABULA (Šibenik)
23:00 – 00:00 h – NIPLEPEOPLE (Zagreb)
00:00 – 02:00 h – YAKKA (Nova Gradiška)
02:00 – 04:00 h – WILIAM COLLINS (Zagreb/Pariz)
04:00 – 06:00 h – MILEA (Zagreb)
06:00 – 07:00 h –ANDROLOGIC (Zadar)

BROD FESTINI LINE-a
POLAZAK: 19:00h sa rive u Pagu
warm up: Mario Dragija (Pag) i Mate Kokić (Zadar)

ODLAZAK: 06:00h sa pristaništa utvrde
after party: Less is more (Zadar)

Dodatni festivalski dan.
Nedjelja, 30.06.2019. (termin je sklon promjenama)
VORTEX disco&cafe

Klub:
MARIANO MATELJAN (Split)
JOSIP PETROV (Vodice)
JOSIP MILKOVIĆ aka LIQUID (Zadar)

Terasa:
DARIO SEC (Rijeka)
WILIAM COLINS (Zagreb)

Posjetitelje festivala očekuje:
⦁ Glazbena produkcija i vizualni efekti na vrlo visokom nivou,
⦁ Nastup najboljeg domaćeg elektro pop benda po izboru publike s Ambasador nagradom za 2018.,
⦁ Nastup najboljeg domaćeg house DJ-a po izboru publike s Ambasador nagradom za 2018.,
⦁ Gostovanja jednih od najboljih domaćih DJ-a
⦁ Promocija domaćih producenata, montažera i promotora.
⦁ Organizirani prijevoz brodom do festivala i povratak,
⦁ Službeni after party na brodu,
⦁ Hrana i piće,
⦁ Upute za kretanje po festivalu i promotivni letak Utvrde Fortica,
⦁ Osiguranje, redare, medicinsko osoblje, toalet,
⦁ Osiguran parking na četiri lokacije uz nadzor te VIP parking.

Posjetitelje dodatnog dana festivala očekuje:

⦁ Dva glazbena floora, terasa i unutrašnjost kluba,
⦁ Na terasi gostovanje rezidenta jednog od najboljih festivala The garden,
⦁ U klubu gostuju poznata lica underground scene u Hr a istaknuli bi Mariana Mateljana organizatora poznatih Cruise party-a i sudionika Sonus festivala.
⦁ Profesionalno osoblje,vrhunski audio sustav te obnovljeni klub u samom središtu grada Paga.

Uz nas stoje mladi ljudi, umjetnici, kreativci i snažne osobe, suorganizatori koji se žele izboriti za svoje ideje te neki način ujediniti glazbu sa lokacijama poput ove.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK