slusaonica01
livestream01

Radio Pag Festival cvijeca Copy

U Sv. Filip i Jakovu, od 26. do 28. travnja održat će se 19. Festival cvijeća Zadarske županije. Organizator je Turistička zajednica Sv. Filip i Jakov. Festival se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Zadarske županije, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva turizma, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske zajednice županija, Grada Zagreba i Udruge Napredak te uz suorganizaciju Općine Sv. Filip i Jakov. Medijski supokrovitelj je Radio Pag.


Centar ovog slikovitog mjesta i predivan ambijent hotela Villa Donat i ove godine će postati okupljalište svih obožavatelja prirode, mora, proljeća i zabavnog programa. Više od 100 sudionika ponudit će svoje proizvode: sadnice cvijeća, suvenire, vješto složene cvjetne instalacije te kulturno-zabavni program.
Za složiti savršen aranžman nije dovoljno samo lijepo cvijeće, potrebno je puno mašte i rad vještih ruku. Vještinu aranžiranja pokazat će nam cvjetni aranžeri Nives Stančin Oros i Udruga 3-5-8, Zagreb.
U subotu 27.04., večer je rezervirana za koncert na kojem Vas očekuju Tomislav Bralić i klapa Intrade od 20:00 sati.
Djeca tradicionalno svake godine sudjeluju na Festivalu cvijeća, a poseban naglasak je na razvijanju ekološke svijesti i ljubavi prema prirodi. Dječji cvjetni korzo okuplja 250 mališana iz vrtića Zadarske županije koje ove godine predvodi Luka Bulić. Najmlađi posjetitelji Festivala uživat će u maštovitom dječjem programu: u kreativnim radionicama, mađioničarskim predstavama i plesnim nastupima.
U nedjelju od 18:00 sati zabavljat će vas Učiteljice.
Uživajte u neodoljivim bojama, lepršavim haljinama, suncu, mirisu cvijeća, letu leptira i osmjehu djeteta. Od 26. do 28. travnja u Sv. Filip i Jakovu bit će prezentirano cvijeće u svim oblicima, a Vi se trebate samo nasmiješiti i dan će biti druge boje.
Vidimo se na 19. po redu Festivalu cvijeća Zadarske županije.
Dodatne informacije i program događanja su dostupne na www.sv-filipjakov.hr , www.florafest.net te Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK