slusaonica01
livestream01

Radio Pag DVD Pag Dan otvorenih vrata

Obilježavajući Dan vatrogasaca otoka Paga, članovi DVD-a Pag su u svojem sjedištu na Julovici imali Dan otvorenih vrata.

Vatrogasce su, među ostalima, posjetili polaznici Dječjeg vrtića "Paški mališani" koji su pogledali prostorije DVD-a Pag, opremu i vozila, a pogledali su i pokaznu vatrogasnu vježbu održanu ispred sjedišta DVD-a Pag. Vatrogasci su polaznicima vrtića govorili o svojem radu, a podučili su ih i kako se treba ponašati u slučaju požara. Članovi DVD-a Pag su na Uhlincu izložili vatrogasnu opremu i vozila kako bi građane upoznali s čime sve raspolaže DVD Pag.

Josip Portada/Radio Pag
Foto: DVD Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK