slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja vijece rujan

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Novalje Vesne Šonje Allena, održana je 18. sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.

Na dnevnom redu bilo je Izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje siječanj-lipanj 2019. godine, polugodišnji izvještaj o izvršenju proračuna Grada Novalje za 2019. godinu, izvršenje Plana razvojnih programa za razdoblje 01.01.-30.06. 2019.godine, Izvješće o radu Socijalnog vijeća za razdoblje siječanj-prosinac 2018.godine, Javni poziv za predlaganje kandidata za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Grada Novalje, prijedlog Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na Statut Dječjeg vrtića "Carić" Novalja i Prijedlog Zaključka o davanju prethodne suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada Dječjeg vrtića "Carić" Novalja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK