slusaonica01
livestream01

Ante Fabijnić

"Gradonačelnik kaže da će ukinuti Nogometni klub Pag. Odbija financiranje po donesenom proračunu, odbija sastanak sa upravom kluba. Otkopčan je dovod struje sa zajedničkog priključka koji već 25 godina koriste DVD i NK Pag. Po ko zna koji put uzdiže se iznad Gradskog vijeća i Skupštine kluba i misli da sve to može. Ajde da i to vidimo. Klub nisam ni ja i nas nekolicina koji odvajaju slobodno vrijeme, nego sedamdesetak ljudi uključujući seniore,veterane, mlađe uzraste sa svojim roditeljima," objavio je Dario Grašo, gradski vijećnik Grada Paga i predsjednik NK Pag na svojem FB profilu.
„Dario Grašo ovim putem iznosi neistine i obmanjuje javnost u vezi okolnosti uz NK Pag. Netočan je navod da ja želim ugasiti NK Pag te ovim putem želim naglasiti da omladinci i veterani ostaju u NK Pag. Početkom ljeta odrađen je sastanak s Upravom kluba upravo zbog problema i dugova koje Nogometni klub Pag nagomilao te je odlučeno da zbog nesposobnosti i nerada ova Uprava mora odstupiti. Radi se o dugu u iznosu od 800.000 kuna koje će morati podmiriti građani i porezni obveznici Grada Paga. Žalosno je da je NK Pag nakon 25 godina nečasno izbačen iz Županijske lige zbog nedolaska igrača na utakmice. Grad Pag će i dalje raditi i investirati u sport i sportske aktivnosti udruga i klubova, ali ne na način da se obveze i dugovanja ne podmiruju, a da se odobrena sredstva troše na reprezentaciju. To se više neće tolerirati. Grad očekuje da NK Pag sazove izvanrednu Skupštinu i da se izabere novi predsjednik i nova Uprava kluba te da zajednički iznađemo rješenje na koji način će se podmiriti dugovi i da djeca, omladinci i veterani normalno nastave s radom, treninzima i natjecanjima u Županijskoj ligi.“ S poštovanjem, Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK