slusaonica01
livestream01

Radio Pag Olive Classic u Lunu

Koncertom„Sound of Lun II“ završen je 2. Olive Classic festival koji je održan u Vrtovima Lunjskih maslina. Na završnom koncertu nastupili su pijanist Dmytro Choni, violinistica Sara Domjanić i ansambl „Ensemble Esperanza“ iz Liechtensteina. U sedam festivalskih dana, na pet koncerata, nastupilo je 27 glazbenika iz Hrvatske i inozemstva, a izvođena su djela hrvatskih i svjetskih skladatelja. Na koncertu European Capitals predstavio se Vaduz, glavni grad Kneževine Liechtenstein. Kako su naveli organizatori, ideja festivala „Olive Classic“ je svake godine predstaviti po jedan europski grad, imati po jednog ili dva glazbenika koji će obnašati funkciju „Artist in Residence“ i predstaviti jedan instrument koji će dominirati festivalom.
Organizatori festivala su Grad Novalja i TZ Grada Novalje, a partner festivala je Međunarodna glazbena akademija iz Kneževine Liechtenstein.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK