slusaonica01
livestream01

U Pagu je održana humanitarna utrka "Run Croatia Kids Run Pag 2018." u kojoj je sudjelovalo nekoliko stotina djece iz vrtića, osnovnih i srednjih škola. Utrku su organizirali Run Croatia i Udruga Kissa, a pokrovitelj je bila Turistička zajednica Grada Paga.

Utrka je održana kako bi se sakupila novčana sredstva za liječenje teško bolesnih djevojčica Ene Škoda (8) i Martine Sabolić (12). Ena boluje od rijetke bolesti kostiju, zbog koje je posljednjih godina morala ići u Beč na više od 10 skupih operacija. Martina je pak nekoliko puta operirala kuk i teško je pokretna. Start utrke bio je na Prosici, a cilj je bio na Trgu Petra Krešimira IV.
Donacije za humanitarnu akciju prikupljale su se u kasice Crvenog križa, a donacije se i dalje prikupljaju online putem uplate na račun Hrvatskog Crvenog Križa, koji je posebno otvoren za ovu akciju.
Ime računa: GDCK Crveni Križ Pag
Broj računa/IBAN: HR3024020061500039886
Swift: ESBCHR22
Doznaka: Humanitarna akcija za Enu i Martinu

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK