slusaonica01
livestream01

Radio Pag svecana sjednica Novalja

U prigodi Antonje, Dana Grada Novalje, u hotelu In Excelsis održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje. Na sjednici su, uz domaćine, gradonačelnika Grada Novalje Ante Dabe, predsjednice Gradskog vijeća Vesne Šonje Allene, zamjenika gradonačelnika Grada Novalje Marijana Šuljića i gradskih vijećnika, bili nazočni i gosti, potpredsjednik Vlade RH Predrag Štroman, ministar turizma Gari Cappelli, župan Ličko-senjske županije Darko Milinović, načelnik Općine Povljana Ivica Pogorilić, gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, načelnik Općine Kolan Marin Pernjak i drugi.

Na sjednici su bili nazočni i predstavnici gradskih tvrtki i institucija, kulturni djelatnici i gospodarstvenici. Prije svečane sjednice ministar turizma Gari Capelli je u pratnji domaćina posjetio hotel Joel u vlasništvu proslavljenog nogometaša i ambasadora hrvatskog turizma Dejana Lovrena. U uzgradnju hotela Dejan Lovren je uložio 3 milijuna eura, a hotel raspolaže s 11 jednosobnih apartmana, 2 studio apartmana, 1 deluxe apartmanom i 2 depandanse. Sjednicu je otvorila i nazočne pozdravila Vesna Šonje Allena, a u ime predstavnika otočnih jedinica lokalnih samouprava govorio je Ivica Pogorilić. Gradonačelnik Ante Dabo je pozdravio nazočne i govorio o razvoju turizma i gospodarstva Grada Novalje u proteklih godinu dana. Na sjednici su uručena i javna priznanja Grada Novalje koja su dobili klapa "Sol", NK Novalja, udruga "Veli škoj" Zubovići , OPG Anton Škunca iz Novalje i Nikola Bruketa, dipl. inž. elektrotehnike iz HEP-a..

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK