slusaonica01
livestream01

Radio Pag Kids Run

U Vrtovima Lunjskih Maslina održana je treća utrka Kids Run Pag. Utrka je bila revijalno-humanitarnog karaktera i skupljala su se sredstva, koliko je tko bio u mogućnosti izdvojiti, za posebni razredni odjel OŠ Jurja Dalmatinca Pag, u kojem su ustrojena dva odjela za djecu s otoka Paga s teškoćama u razvoju koji nastavu prate prema modelu djelomične integracije.

Učenicima su za rad potrebni didaktički materijali, didaktičke igre koje potiču razvoj intelektualnih i psihomotoričkih sposobnosti, a koristit će se u nastavi hrvatskog jezika, matematike i prirode i društva. Za kvalitetniju organizaciju nastave u posebnom odjelu potreban je i pisač u boji. Donacijama koordinira Crveni Križ. U programu utrke bio je razgovor o važnosti kretanja i zdravom načinu života, start utrke, a trčalo se jedan krug u blizini tribine prema razredima i dobi i druženje uz DukatFit. Organizator je bio Run Croatia.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK