slusaonica01
livestream01

Srednja skola Pag

U Srednjoj školi Bartula Kašića Pag, u utorak 30. travnja, s početkom u 14:00 sati, održat će se početna konferencija projekta "Poduzetnički duh učeničke zadruge „Slani škoj“. Nositelj projekta je Lokalna akcijska grupa Mentorides, a partner je Srednja škola Bartula Kašića Pag. Glavni cilj projekta je osnažiti poduzetnički duh učeničke zadruge „Slani škoj“ izradom i tiskanjem knjižice recepata tradicionalnih jela otoka Paga na više stranih jezika, izraditi paletu proizvoda učeničke zadruge te novi gastronomski proizvod.

Realizacijom ovog projekta doprinijet će se podizanju razine obrazovanja i kreativnog stvaralaštva srednjoškolaca na otoku Pagu. Projekt „Poduzetnički duh učeničke zadruge „Slani škoj“ financira se iz Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2018. godinu na poziciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ukupna vrijednost projekta je 15.300,00 kuna. Na početnoj konferenciji projekta "Poduzetnički duh učeničke zadruge "Slani škoj" nazočne će biti ravnateljica Srednje škole Bartula Kašića Marija Pećirko, prof. i voditeljica LAG-a Nives Zubović. (Josip Portada/Radio Pag)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK