slusaonica01
livestream01

Radio Pag Shaquille Oneal

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena, nezaustavljivi centar šampionskih Lakersa i Heata, Shaquille O’Neal, dolazi na otok Pag. Točnije, u uvalu Zrće gdje će se ovaj put okušati u drugoj ulozi. Naime, legendarni košarkaš, a danas TV komentator, povremeno nastupa kao DJ pod umjetničkim imenom DJ Diesel. I upravo će u ulozi DJ-a rasplesati publiku u Noa Beach klubu 22. srpnja u sklopu Pow Wow festivala.

Neponovljivi Shaq po prvi put stiže u Hrvatsku. U svojim kalendarima zaokružite ponedjeljak, 22. srpnja. Organizatori su obećali ludu zabavu, te dodatne detalje u narednim danima. Shaq se inače specijalizirao za puštanje hip-hop i dubstep glazbe, a s visinom od 216 cm i težinom 147 kg (iz igračkih dana) s pravom si tepa kako je "najveći DJ na svijetu". (Prijenos: ezadar)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK