slusaonica01
livestream01

Turistička zajednica Grada Novalje i agencija Sunturist Novalja pokrenuli su sjajan projekt upoznavanja područja grada Novalje za domaće stanovništvo.


Tako je i ove nedjelje organizirana pješačka tura u otkrivanju ljepota područja Grada Novalje. Svi zainteresirani u nedjelju su mogli posjetiti gradinu Košljun s koje se pruža predivan pogled na Novalju, Staru Novalju i Casku. Sudionici su posjetili i Tusto čelo na Komorovcu, rimski kamenolom, crkvicu Sv. Jurja iznad Caske te kamene gomile na Zrću iz prapovijesnog i rimskog doba.
Projekt upoznavanja krajolika za domaće stanovništvo, ali i sve posjetitelje Grada Novalje, nastao je spontano, a odaziv i rezultati su odlični.
„ S pješačkim turama smo krenuli u siječnju i već prva je naišla na odaziv 50-ak sudionika. Svima se jako svidjela ideja o upoznavanju našeg područja. Uključili smo stručnjake koji nam daju povijesni aspekt svake ture na koju idemo. Cilj je da domaće stanovništvo što više pozna svoj kraj jer onda puno kvalitetnije može uspostaviti i kontakt sa svojim gostom.“ – rekla je direktorica TZ-a Grada Novalje Marina Šćiran Rizner. S dolaskom proljeća organizatori očekuju kako će se ovim besplatnim turama priključiti i vikendaši, a intencija je da se ture prošire na cijeli otok Pag. Stoga će već ovu nedjelju za sve zainteresirane biti organiziran posjet vjetroelektranama u Gradu Pagu.

Radio-Pag---upoznaj-Novalju
Radio-Pag---upoznaj-Novalju-

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK