slusaonica01
livestream01

Radio Pag Life on Mars

Za treću utrku Life on Mars, koja će se održati 30. ožujka u Metajni, do sad je prijavljeno oko 320 natjecatelja iz pet zemalja. Prijave za utrku zaprimaju se online do 21. ožujka u 23.59 sati.
Utrka je od svog prvog izdanja posvećena svevremenskom hitu Life of Mars, s obzirom na to da su kameni pejzaži otoka Paga nalik mjesečevim pejzažima i kao takvi predstavljaju neponovljivu atrakciju.


Treće izdanje treking utrke u Metajni odvijat će se po ucrtanim stazama, a obuhvatit će četiri standardne kategorije primjerene svim uzrastima, afinitetima i fizičkoj spremnosti sudionika: Challenger, Active, Light i Treking.
Start utrke je predviđen na rivi u Metajni, a u istom trenutku kada kreće start, kreću i zvuci popularne pjesme Life on Mars. Nakon utrke predviđeno je druženje za sve sudionike, zabavni program i degustacije domaćih specijaliteta te zajednički tulum. Organizator utrke je tvrtka Outdoor, a suorganizator Turistička zajednica Grada Novalje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK