slusaonica01
livestream01

Radio Pag Gradsko vijece Paga 02

Pod predsjedanjem predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga Domagoja Vičevića, uz nazočnost gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića i zamjenika gradonačelnika Davora Fabijanića, održana je 10. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga.

Obiman dnevni red od trinaest točaka odrađen je uspješno, odnosno Gradsko vijeće je donijelo niz predloženih odluka. Među ostalim, na dnevnom redu bila je Odluka o davanju suglasnosti Gradskoj knjižnici za otvaranje knjižnične stanice u Povljani, Odluka o komunalnoj naknadi, Odluka o poslovnim prostorima u vlasništvu Grada Paga i Odluka o visini paušalnog poreza po krevetu, smeštajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj. Sjednica je počela u 12:30 sati i održana je u Gradskoj vijećnici na Branimirovoj obali.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK