slusaonica01
livestream01

Radio Pag Mandre

Općinsko vijeće Općine Kolan je na sjednici održanoj 22. siječnja ove godine donijelo odluku o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj. Paušalni porez je jedistven za sve oblike smještaja, a u Kolanjskom Gajcu je 300 kn, u Mandrama 255 kn i u Kolanu 200 kn po ležaju. Iznajmljivači na području Općine Kolan plačat će najniži paušalni porez na otoku, ali i u široj okolici.


''Vijećnici Općinskog vijeća i ja kao načelnik smo mišljenja da žiteljima koji na našem području u najvećem dijelu žive od turizma ne trebaju veći nameti. Ovakva odluka je i poticaj našim iznajmljivačima da ulažu u kvalitetu svojih smještajnih jedinica," rekao je Marin Pernjak, načelnik Općine Kolan.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK