slusaonica01
livestream01

Poznati su izvođači koji će ove godine nastupiti na maškaranim tancima u sklopu Paškog zimskog karnevala 2019. Osim prve karnevalske subote kad će se tanci održati u klub Vortex, mjesto održavanja ludih karnevalskih zabava tradicionalno je II. magazin soli.

Prve subote će pašku publiku zabavljati Bracera bend iz Zadra, a onda će sljedećih subota redom nastupiti Giuliano, Koktelsi, grupa Vista, Neno Belan i Fiumensi, Ivica Sikirić-Ićo i Tempo bend. Za zadnje dane karnevala na tancima će nastupiti Bracera bend, klapa Sol i grupa Furešti uz grupu Kumpanji. Zadnji dani Paškog karnevala na Pijaci bit će od 3. do 5. ožujka, a na Pepelnicu, 6. ožujka će spaliti i baciti u more krivca za sve nedaće i probleme - Marka.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK