slusaonica01
livestream01

Povodom 15. siječnja, Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, Grad Novalja se uključuje u projekt "Upoznaj svoju zemlju".

U sklopu projekta, 13. siječnja, s početkom u 12 sati, organizirano je besplatno vođenje po Novalji i otoku, a okupljanje je ispred ureda Turističke zajednice Grada Novalje, Trg Briščić broj 1. Sudionike programa "Upoznaj svoju zemlju" vodit će turistički vodič Darka Šćerbe Haupt. Zainteresirani sve podatke o ovom događaju mogu dobiti od direktorice TZ Grada Novalje Marine Šćiran Rizner, na broj telefona 053 661 404.
"Upoznajte svoj grad i sve priče koje skriva, upoznaj svoju zemlju," poručuju u Turističkoj zajednici Grada Novalje. (Foto: Visit Novalja)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK