slusaonica01
livestream01

NK Pag mlaji pioniri

Povodom Dana državnosti u Ličkom Osiku se 10. godinu zaredom organizira nogometni kup “ Croatia cup”. Organizator X. Croatia cupa je NK Croatia `92 pod pokroviteljstvom Ličko-senjske županije.
Ove godine, po prvi put, nastupili su i mlađi pioniri NK Paga.


Prvu utakmicu su odigrali protiv NK Croatie Žaknje. Nakon pogodaka Noe Batkoskog za vodstvo od 2:0 ispustili su prednost i utakmicu završili izjednačenim rezultatom. Drugu utakmicu odigrali su protiv nogometnog kluba Gospić 91. Strelac jedinog gola na utakmici bio je ponovo Noa Batkoski i time su se mlađi pioniri NK Paga plasirali u daljnje natjecanje.
U četvrtfinalu finalu susreli su se sa ekipom Dinara iz Knina, prošlogodišnjim pobjednicima kupa. Dva pogotka Franka Vučkovića nisu bila dovoljna za prolaz u polufinale. Utakmica je završila sa 5: 2.
Igrači Nk Paga obogaćeni za jedno lijepo iskustvo vratili su se u Pag i s nestrpljenjem iščekuju daljnja natjecanja.

Elvis Šmit/Radio Pag - foto:FB NK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK