slusaonica01
livestream01

MK 14 12

Nakon godine epidemije i jake bure u Pagu su se ponovo skupili motoristi u velikom broju. U subotu, 27. svibnja, Moto Klub Paška bura organizirala je 14. rođendansku proslavu, na koju su pristigli motoristi iz 80ak Moto klubova, iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Mađarske i Austrije, a bilo je i gostiju iz daleke Španjolske. Prvi motoristi stigli su u petak, u kamp organiziranom nedaleko magazina soli.

Tu je bilo i okupljalište za motoriste čiji broj je narastao na par stotina do subote u 17:45 kad je krenuo defile motorista kroz Pag. Nakon Paga motoristi su se uputili u Proboj gdje su im domaćini za okrepu pripremili gulaš od ovčetine i srnetine.
Zabava se nastavila u Pagu, u 2. magazinu soli uz živu rock n roll svirku grupe Hangar 44 do kasnih noćnih sati.
Događaj je imao humanitarni karakter. Zahvaljujući sponzorima organizirana je bogata lutrija čiji je prihod namjenjen lječenju Ene Škoda.
Iz Moto Kluba Paška bura zahvaljuju svim sponzorima koji su pomogli organizaciju ove zabave kao i Gradu Pagu i Turističkoj Zajednici grada Paga koji su bili generalni pokrovitelji.

Elvis Šmit / Radio Pag

MK-14-12
MK-14-11
MK-14-10
MK-14-9
MK-14-8
MK-14-7
MK-14-6
MK-14-5
MK-14-4
MK-14-3

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK