slusaonica01
livestream01

vrtić dan grada 1

Nakon nastupa skupina Tići, Leptirići i Brodići u petak 19.5. povodom obilježavanja Dana grada Paga gdje su na trgu Petra Krešimira IV pred gradskim službenicima i gostima izvele nekoliko recitacija i pjesama ukljućujući i novu himnu vrtića "U vrtić" autorice Marijane Šuljić odgajateljice u vrtiću Paški mališani, nastavljaju se redovne aktivnosti vrtića koje uključuju i izlete.


Djeca predškolci iz skupina Tići, Leptirići te skupine Duga iz područnog objekta Povljana u pratnji odgojiteljica i pedagoginje išli su u posjet kaubojskom gradu Buffalo Bill City u Vrsima. U vožnji autobusom, putem su naučili kako se zovu mjesta na otoku pored kojih su prolazili, te su vidjeli Paški most i utvrdu Fortica. U veselom raspoloženju stigli su u Vrsi na odredište gdje su imalo organiziran doček i program razgledavanja. Nakon okrijepe, djeca su imala priliku isprobati razne igre prilagođene njihovom uzrastu.
Grupa Tići prošetala je do Gradske Knjižnice Pag gdje im je knjižničarka ispričala zanimljivu priču, priču o gradu Pagu koji je upravo obilježio 580 godina od utemeljenja. Nakon toga djeca su u likovnoj radionici nazvanoj Paška bojanka bojali crteže sa motivima grada Paga.

vrti-dan-grada-6
vrti-dan-grada-5
vrti-dan-grada-3
vrti-dan-grada-2
vrti-dan-grada-1
vrti-dan-grada-0

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK