slusaonica01
livestream01

medalja veslacki kup dalmacije

Iza nas je bogati sportski vikend. Tići NK Paga pobjedili su tiće HNK Velebit 2. tim iz Benkovca na domaćem terenu Julovica . Za pobjedu od 10:0 za domaćine iz NK Paga golove su postigli Niko Komadina, Petar Meštrović i Gabrijel Balog po jedan gol, Dino Ramović i Gabriel Vučković po dva gola, a Niko Rumora se upisao na listu strijelaca sa tri gola. Bila je to druga pobjeda ovaj vikend nakon pobjede Pionira NK Pag na gostovanju u Turnju nad NK Croatiom rezultatom 1:7. Za NK Pag 4 gola je postigao Tomo Dragija , a Noa Batkoski je ubilježio 3 pogotka.


Rukometaši Rukometnog kluba pag su imali uspješan nastup na turniru u Kninu. Na turniru je sudjelovalo 18 natjecateljskih ekipa u 3. natjecateljske kategorije. Igralo se u kategorijama 2012 godište i mlađi., 2013. godište i mlađi i djevojčice 2013. godište i mlađe, a natjecanje se održalo u dvorani SD Lovre Montija u Kninu u organizaciji Rukometnog kluba Knin u suradnji sa Rukometnim savezom Šibensko-kninske županije. Rukometni klub Pag predvođen trenericom Nikolinom Prtorić nastupio je s dvije natjecateljske ekipe u kategorijama 2012. godište i 2013. godište. Rukometašice i rukometaši Rukometnog kluba Pag završili su turnir sa srebrom i najboljim igračem i najboljom igračicom turnira u kategoriji 2012. godište te sa 4. mjestom u kategoriji 2013. godište.
Rukometaši RK Pag nastupili su i u Novalji na Prvenstvu Hrvatske u rukometu na pijesku gdje su sudjelovali na Novalja4kids radionici i odigrali prijateljsku utakmicu starijih članova kluba sa natjecateljima Prvenstva.
Svoj obol paškom sportskom vikenda dao je i veslački klub Pag koji je nastupio na Kupu Dalmacije u Kaštel Kambelovcu u organizaciji Veslačkog Saveza Dalmacije i HVK Marina Kaštela. U konkurenciji 15 veslačkih klubova iz Dalmacije, odnosno preko 300 veslača, Marin Paro osvojio je brončanu medalju, Josipa Čemeljć 5. mjesto, a Matija Čemeljić i Mauro Mihlin 6.mjesto u svojim kategorijama.

Izvor fotografije: FB VK Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK