slusaonica01
livestream01

Najljepsa Bozicna prica

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga održat će se izbor najbolje uređene božićne okućnice na području Grada Paga, a natjecanje nosi naziv "Najljepša Božićna priča". Za sudjelovanje u ovom blagdanskom natjecanju, prijavitelji trebaju poslati pet kvalitetnih fotografija na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a dostavljene fotografije bit će objavljene na FB stranici Turističke zajednice Grada Paga.

Tako će svi zainteresirani moći glasovati za fotografije okućnica prijavljenih na natjecanje. Prijaviti se mogu svi građani sa svojim okućnicama i balkonima na području Grada Paga. Prijave se zaprimaju do 18. prosinca. Po proteku tog roka, komisija će obići sve prijavljene okućnice, odabrati najbolje i dodijeliti nagrade. Informacije na broj 023/611 301.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK