slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Društvo prijatelja Hajduka Pag je, u suradnji s DPH Novalja, na Trgu Petra Krešimira IV., organiziralo humanitarnu akciju Hajdučko srce otoka Paga za Vukovar, prikupljanje financijske pomoći za potrebite obitelji grada Vukovara.

U sklopu programa učenici Osnovne škole Jurja Dalmatinca i polaznici Dječjeg vrtića Paški mališani su, uz pomoć učiteljica i odgajateljica, prodavali kolače koje su pripremili roditelji. Članovi DPH-a Paga su pripremili fritaju. U zabavnom dijelu programa su nastupili polaznici Dječjeg vrtića Paški mališani i Dječji zbor Vijolice. Humanitarna akcija održat će se tijekom studenog u Lunu, Metajni, Mandrama, Novalji, Povljani i u Šimunima.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK