slusaonica01
livestream01

radio Pag Pontoni

Na Katinama u Pagu u srijedu je počelo postavljanje pontona. Prethodno je srušen ogradni zid uz klub Vortex, a izvršene su pripremne radnje za početak izgradnje obalnog zida uz Staru solanu.


"Radovi na uređenju lučice Katine teku po planu, a ako se i pojave kakvi problemi, odmah ih se rješava tako da se ne očekuju nikakvi zastoji. Nakon izgradnje obalnog zida uz Staru solanu, ide izgradnja ostalih zidova u lučici Katine. Sada je počelo postavljanje pontona. Dakle, sve se radi onako kako je dogovoreno," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Projekt uređenja lučice Katine vrijedan je 7 milijuna kuna, bit će završen za 4 mjeseca, a financira ga Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK