slusaonica01
livestream01

Pag Uspjesna turisticka predsezona

Na području Grada Paga, ovogodišnja predsezona je bolja od bilo koje od kada je turizma u Pagu. Prema još uvijek neslužbenim podacima, do 20. lipnja broj turista bio je veći za gotovo 18 posto u odnosu na rekordnu turističku sezonu 2019. godine.

Dobro su popunjeni hoteli, dijelom i privatni smještaj, a najbolje su popunjeni kampovi. U prvom tjednu lipnja ugodno iznenađenje bio je dolazak većeg broja turista iz Italije, koji uobičajeno na ljetni odmor dolaze u kolovozu. Također, u prvom dijelu bio je i veći broj turista iz Njemačke. U zadnjem tjednu lipnja, od stranih turista, najviše je Slovenaca, Poljaka, Slovaka i Čeha.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK