slusaonica01
livestream01

 Radovi na kanalizacijskoj crpnoj stanici CS 3 Golija Pag

Za tridesetak dana bit će završeni vanjski, tzv. grubi radovi na izgradnji kanalizacijske crpne stanice "CS 3-Jadran" s pripadajućim gravitacijskim kolektorima na predjelu Golije u Pagu.


"U dogovoru s izvođačima radova, najprije će se završiti radovi na prometnici na Goliji i na šetnici uz park i more kako bi se omogućio nesmetan promet vozila i nesmetan prolaz pješaka. Kada se završe ti radovi, nastavit će se raditi izvan prometnice i šetnice, tako da zbog radova neće biti problema u odvijanju prometa," rekao je Ante Čemeljić, direktor Komunalnog društva Pag.
Projekt izgradnje kanalizacijske crpne stanice "CS 3-Jadran" s pripadajućim gravitacijskim kolektorima financiraju Hrvatske vode i Komunalno društvo Pag.

Josip Portada/Radio Pag

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK