slusaonica01
livestream01

Veli zal Zubovici

Udruga Veli škoj iz Zubovića dobila je 23.100,00 kuna za projekt "Čista vala, čisti žal" za uređenje plaže Veli žal i eko radionice u Zubovićima. Projekt je odobren od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u sklopu Programa poticanja razvoja civilnog društva na otocima od 2021. do 2027. godine.


Dobivena sredstva namijenjena su za postavljanje pepeljara za opuške na plažu Veli žal, održavanje eko radionice o zbrinjavanju i recikliranju otpada za djecu te čišćenje okoliša. Iz Udruge Veli škoj kažu kako će se navedene aktivnosti provoditi od svibnja ove godine te pozivaju sve zainteresirane sumještane da se uključe u sudjelovanje.


Dijana Vuleta/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK