slusaonica01
livestream01

Sadnja na kruznom toku Large

Počeli su radovi na uređenju zelenih površina na kružnom toku u Pagu, koji je izgrađen na D-106, kod naselja Sveta Jelena. Na središnjem dijelu kružnog toka, te na okolnim površinama, uz odvojke za Stari grad i Prosiku, postavlja se zemljana podloga u koju će se posaditi sadnice cvijeća i raznog drugog ukrasnog bilja.

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić je za Radio Pag rekao kako Grad Pag organizira i financira sadnju ukrasnog bilja na središnjem dijelu i okolišu kružnog toka. Izgradnja kružnog toka počela je u veljači ove godine, a radovi su u cijelosti završeni u kolovozu. Projekt izgradnje kružnog toka vrijedan je 6, 5 milijuna kuna. Radove su financirale Hrvatske ceste, a Grad Pag je izradio projektnu dokumentaciju, riješio imovinsko-pravna pitanja i otkup zemljišta.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK