slusaonica01
livestream01

Nagrada Pag Outdoor

Za inventivno i kreativno oblikovanje sadržaja namijenjenih aktivnom odmoru koji daju značajan doprinos kvaliteti i posebnosti cjelogodišnje turističke ponude otoka Paga, nagrada koju je dodijelila Udruga hrvatskih putničkih agencija odlazi u ruke Turističkih zajednica otoka Paga!


Projekt je to koji posljednjih godinu dana intenzivno razvijaju jedinice lokalne samouprave i promoviraju otok Pag kao jedinstvenu destinaciju idealnu za aktivni odmor!
Nagrade za 2021. godinu dodijeljene su u sklopu 22. burze PUT održane u Crikvenici i Selcu, od 23.-25.11.2021.
"Veliko nam je zadovoljstvo primiti priznanje struke za ovako veliki i zahtjevan projekt otoka! No bez zajedničke sinergije i jedinstvene vizije svih dionika ne bi bilo moguće ostvariti sve naše definirane strateške programe, koji uključuju elemente održivog turizma i aktivnosti izvan glavne turističke sezone! Nama je to još jedna u nizu potvrda uspješne suradnje i motiva za iduće zajedničke projekte" - zaključile su liderice TZ grada Novalje, TZ grada Paga i TZO Kolan.
Podsjetimo, otok Pag ovim projektom nadilazi administrativnu podijeljenost na dvije županije, dva grada, dvije općine i pet turističkih zajednica. Potpisanim sporazumom o udruživanju na projektu ujednačenog razvoja outdoor ponude pet turističkih zajednica (TZG Novalja, TZG Pag, TZO Kolan, TZO Povljana, TZM Stara Novalja), Ministarstvo turizma RH je prepoznalo vrijednost i kvalitetu projekta te financijski potpomoglo njegovu realizaciju.

Objava: Grad Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK