slusaonica01
livestream01

Procijepljenost

Prema podacima Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, procijepljenost stanovništva otoka Paga prvom dozom cjepiva protiv bolesti COVID-19 približava se razini od 50 %, što je značajan napredak u odnosu na razinu procijepljenosti od prije četiri tjedna kada je bilo cijepljeno oko 30 % stanovnika otoka Paga.

Na području Grada Paga procijepljenost prvom dozom iznosi 48, 22 %, a drugom dozom 44, 33 %. Na području Grada Novalje procijepljenost prvom dozom iznosi 48, 38 %, a drugom dozom 44, 17 %. Na području Općine Povljana procijepljenost prvom dozom iznosi 48, 28 %, a drugom dozom 44, 71 %. Na području Općine Kolan procijepljenost prvom dozom je 45,99 %, a drugom dozom 44, 46 %.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK