slusaonica01
livestream01

KUD Druzina Izborna skupstina

U Kneževom dvoru u Pagu održana je redovna izborna skupština KUD-a Družina iz Paga. Za predsjednika je izabran dosadašnji predsjednik Franći Bukša. Za tajnika je izabran Dušan Herenda. Izabran je i Upravni odbor, a članovi Upravnog odbora su Jelkica Tičić, Karmen Kurilić, Igor Baričević, Jelena Pernar, Jelena Pavelić, Ivo Fabijanić, Antonija Maržić, Ivo Šupraha i Franći Bukša, po službenoj dužnosti.


Kako je rečeno na izbornoj skupštini, KUD "Družina" nastavit će njegovati folklor grada Paga, među ostalim paški tanac, sviranje na mih i izvođenje Paške Robinje. U programu društva je i izlaganje Jaslica od soli.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK