slusaonica01
livestream01

Toni Herenda predsjednik GO SDP a Grada Paga

Predsjednik GO SDP-a Grada Paga Toni Herenda rekao je za Radio Pag kako u paškom SDP-u nema previranja. Naime, nakon što vijećnici SDP-a nisu došli na 3. sjednicu Gradskog vijeća Grada Paga, mnogi su se zapitali događaju li se među članovima paškog SDP-a previranja, s obzirom na sve što se u SDP-u događa na državnoj razini.


"Mi smo predsjednici Gradskog vijeća opravdali nedolazak na sjednicu, a nismo došli iz opravdanih, poslovnih i privatnih razloga," rekao je Toni Herenda.
Herenda je rekao kako se u paškom SDP-u odvijaju aktivnosti na pripremi za sjednicu Glavnog odbora SDP-a koja će se održati u subotu, 2. listopada. Naveo kako će se na sjednici Glavnog odbora razgovarati o više tema, među ostalim o unutarstranačkim izborima i o zauzimanju stava o problemu sa saborskim zastupnicima.

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK