slusaonica01
livestream01

3 1

Sudionici Pag Summer Outdoora samoinicijativno su, uz potporu Čistoće Pag d.o.o. i Turističke zajednice Grada Paga uredili plažu Zaton, jednu od najljepših plaža na području grada i otoka Paga. Zaljubljenici u otok Pag i njegove ljepote prikupili su otpad s plaže i prevezli ga brodom do gradske luke gdje su ga preuzeli djelatnici Čistoće Pag.


Eko akcija čišćenja plaže Zaton početak je niza ekoloških akcija koje će provoditi Čistoća Pag d.o.o. i volonteri uz potporu Turističke zajednice Grada Paga.
Cilj ovakvih akcija je ukazati na važnost očuvanja prirodnog okoliša čime bi se jedinstveni paški krajolik sačuvao i nastavio razvijati kao turistička atrakcija.
Turistička zajednica Grada Paga uputila je zahvalu volonterima i djelatnicima Čistoće Pag d.o.o. koji su pokazali kako se voli svoj otok.

Objava: Grad Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK