slusaonica01
livestream01

popis

Državni zavod za statistiku od 13. rujna do 17. listopada 2021. g. provest će prvi digitalni Popis stanovništva, kućanstava i stanova u Republici Hrvatskoj. Prvi digitalni Popis stanovništva provest će se u dvije faze i na dva načina, a građani mogu sami birati način popisivanja.

Prva faza popisivanja, kada se građani popisuju samostalno kroz sustav e-Građani, trajat će od 13. do 26. rujna, a druga faza popisivanja, kada popisivači izlaze na teren, trajat će od 27. rujna do 17. listopada. Iz Državnog zavoda za statistiku pozivaju se svi građani da se samostalno popišu u prvoj fazi popisivanja kroz sustav e-Građani. U tom periodu građani će imati priliku samostalno popisati sebe i sve članove svoga kućanstva u vrijeme kada im to najviše odgovara.

Dijana Vuleta/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK