slusaonica01
livestream01

film Turist

U Miškovićima na Pagu završeno je snimanje kratkometražnog igranog filma Turist autora Luna Sevnika. Snimanje je trajalo pet dana. Scenarij i režiju filma potpisuje Lun Sevnik, a direktor fotografije je Krystof Melka. U filmu glume Leon Lučev, poznati češki glumac Martin Pechlat i Bruno Mihanović.

Film obrađuje odnos između oca i sina u specifičnoj dobi kada je roditelj izvor najvećeg srama i frustracije i kada u tom odnosu nedostaje razumijevanja bez obzira na ljubav. Producenti filma su Rok Biček iz Cvinger Filma, Ira Cecić, Tonči Bakotin iz udruge Sensoria, Radovan Sibrt i Karel Poupe iz Pink Productions te Ondrej Šejnoha iz FAMU-a. Film su financirali Slovenski filmski centar, Hrvatski audiovizualni centar, Češki filmski fond i Ogranak Akademije scenskih umjetnosti u Pragu FAMU.

Dijana Vuleta/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK