slusaonica01
livestream01

O tvrtki Pag turizam

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je za Radio Pag kako je postupak osnivanja nove gradske tvrtke "Pag turizam" u tijeku te kako je ta tvrtka potrebna Gradu Pagu.
"Nova tvrtka "Pag turizam" upravljat će kompleksom u Marijanskom svetištu Stari grad u sklopu kojeg će biti i smještajni kapaciteti, upravljat će autobusnim kolodvorom koji će se izgraditi na predjelu Macel i međugradskim prijevozom. To su, za sada, glavne djelatnosti nove tvrtke. Međutim, popis djelatnosti je puno veći, jer će s vremenom nova tvrtka širiti svoje poslovanje," rekao je gradonačelnik Fabijanić za Radio Pag.
Gradonačelnik Fabijanić je rekao kako će tvrtka "Pag turizam" imati dovoljno prihoda za samostalan rad i neće opterećivati gradski proračun, a dogovoreno je kako će direktor, do završetka postupka registracije i ustroja tvrtke, raditi volonterski.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK