slusaonica01
livestream01

Udruga mladih karnevalista KOS

Odlukom Gradskog vijeća Grada Paga, Udruga mladih karnevalista "KOS" iz Paga dobila je na korištenje, bez naknade, uredski prostor u gradu Pagu, na drugom katu zgrade u vlasništvu Grada Paga, na adresi Vela ulica 10. U tom prostoru nekada se nalazila Državna geodetska uprava, Područni ured za katastar.

Gradsko vijeće je uredski prostor dalo Udruzi "KOS" na korištenje na pet godina, a radi obavljanja administrativnih poslova Udruge i u druge svrhe se ne može koristiti. Prema odluci Gradskog vijeća, Udruga "KOS" ne smije prostor davati u podzakup. Udruga mladih karnevalista "KOS" utemeljena je 2019. godine s ciljem okupljanja mladih kako bi se radilo na očuvanju tradicije grada Paga, prije svega karnevalskih običaja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK