slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ciscenje podmorja u Simunima

U ACI marini "Šimuni" i u kampu "Šimuni" na Pagu provedene su akcije čišćenja podmorja. Tijekom provođenja akcije izvučena je veća količina otpada, a podmorje je gotovo u potpunosti očišćeno. U ACI marini "Šimuni" navode da će se akcije čišćenja podmorja nastaviti provoditi na području Šimuna i ostatka otoka Paga, kako bi se naglasila poruka o važnosti razvijanja ekološke osviještenosti, očuvanja podmorja te brige o moru i okolišu.


"Vjerujem da ćemo nastaviti s ovakvim akcijama na području Šimuna i ostatka otoka Paga, kako bismo naučili naše najmlađe kako moramo čuvati naše podmorje," rekao je Stipe Žunić, direktor ACI marine Šimuni.
Čišćenje podmorja organizirao je Ronilački centar Foka, a suorganizatori su bili ACI, Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK