slusaonica01
livestream01

Radio Pag Rotor privremeno pusten u promet

Rotor koji se gradi na D-106 kod Svete Jelene u Pagu privremeno je pušten u promet. Hrvatske ceste su posljednja tri tjedna ubrzale radove tako da je središnji dio rotora osposobljen za prolazak vozila.
"Cilj je bio da se za početak turističke predsezone omogući promet preko rotora. Pokušat ćemo dogovoriti s "Hrvatskim cestama" da se rotor pusti u promet kada god to prilike na gradilištu budu dozvoljavale," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.


Na rotoru je postavljen asfalt, a paralelno s uređenjem središnjeg dijela rotora, radi se na izmještanju elektroinstalacija, postavljanju podzemnih elektrokablova do kuća na Svetoj Jeleni i uz cestu prema Starom gradu, gdje će se postaviti vanjska rasvjeta. Projekt izgradnje rotora vrijedan je 6, 5 milijuna kuna. Na temelju sporazuma između Grada Paga i Hrvatskih cesta, radove financiraju Hrvatske ceste, a Grad Pag je izradio projektnu dokumentaciju, riješio imovinsko-pravna pitanja i otkup zemljišta.
Radovi na rotoru trebali bi biti završeni do 11. kolovoza ove godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK