slusaonica01
livestream01

Radio Pag Popravak Stare rive

Riva uz magazine u Pagu će se sanirati, a na tom projektu zajedno će raditi Zadarska županija, Županijska lučka uprava i Grad Pag. Vrijednost radova je 3, 5 milijuna kuna. Potvrdili su to gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić i ravnatelj Županijske lučke uprave Davor Škibola.

Za posjete Gradu Pagu župan Božidar Longin je, u pratnji gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, ravnatelja Županijske lučke uprave Davora Škibole, pročelnika Upravnog odjela za pomorsko dobro, more i promet Zadarske županije Krešimira Laštre i pročelnika UO za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj Daniela Segarića, obišao rivu u Pagu gdje se dijelom, na strani stare rive urušio obalni zid.
"Već iduće godine ovaj će zid biti saniran, uskoro ćemo potpisati tripartitni ugovor između Zadarske županije, Županijske lučke uprave i Grada Paga o financiranju sanacije obalnog zida u vrijednosti tri i pol milijuna kuna," najavio je ravnatelj Županijske lučke uprave Davor Škibola.
"Od početka mojeg mandata u obnovu lučke infrastrukture uložili smo trostruko više od onoga što smo obećali prije četiri godine. Razvoj otoka nam je posebno važan pa ću podsjetiti da je u rekonstrukciju luke Pag – Katine naša Županijska lučka uprava, uz djelomičnu potporu Ministarstva pomorstva, prometa i infrastukture i Zadarske županije, uložila gotovo 7 milijuna kuna. U radovima je produbljena uvala u dijelu ispred Katina, sanirani su obalni zidovi te su postavljena dva pontona od 50 i 80 metara čime se dobilo stotinjak novih vezova za plovila," rekao je župan Božidar Longin.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK