slusaonica01
livestream01

Radio Pag Zupan posjetio Grad Pag

Župan Zadarske županije Božidar Longin sa suradnicima posjetio je Grad Pag. U pratnji gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, zamjenika gradonačelnika Davora Fabijanića, direktora Komunalnog društva Pag Ante Čemeljića i predsjednika GO HDZ-a Grada Paga Stipe Žunića, župan je obišao područja na kojima se provode projekti i područja na kojima se planiraju projekti.

U razgovoru s predstavnicima Grada Paga župan je izrazio zadovoljstvo velikim brojem projekata koji su završeni, kao što je lučica Katine, zatim s projektima koji su u tijeku, a dao je podršku i projektima koji se planiraju napraviti i naglasio kako Grad Pag može računati na pomoć županije. Konkretno je dogovoreno da će idući tjedan početi radovi na uređenju dječjeg igrališta na Vodicama, a radove će zajedno financirati županija i Grad Pag. Uz to, županija će pomoći u izgradnji komunalne infrastrukture i u obnovi Stare rive i obale uz magazine, a taj projekt je vrijedan 3, 5 milijuna kuna.
"Zahvalni smo županu i njegovim suradnicima što su došli u Pag i s nama razgledali sva mjesta na kojima se radi. Pokazali smo mu projekte koje smo završili, ono što se još radi, a iznijeli smo mu i sve što namjeravamo napraviti i on nas je u tome podržao. Podrška županije nam je važna, jer želimo nastaviti raditi na razvoju Grada Paga nizom projekata, od kojih su posebno važni gospodarska zona Proboj, veliki projekt aglomeracije, šetnice, Sportski centar na Lokunji, govorili smo i o izgradnji doma za stare i nemoćne, o izgradnji zgrade za srednju školu i o drugim projektima. Planirane projekte može se ostvariti samo ako imamo stabilan proračun, a to smo uspjeli napraviti, ali moramo imati i dobru suradnju sa županijom i ministarstvima. Ova posjeta župana još je jednom pokazala kako imamo dobre odnose sa županijom," rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK