slusaonica01
livestream01

Screenshot 2018 09 12 Kartica 949609

Predstavnici naselja Proboj bili su po drugi puta u četiri dana u gradskoj upravi Paga kako bi s gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem razgovarali o računima za priključke za vodu koje su dobili od Komunalnog društva Pag, a s kojima su nezadovoljni. Mještani Proboja kažu kako račune za priključke smatraju previsokima. Gradonačelnik Ante Fabijanić je, prije susreta s mještanima Proboja, održao sastanak s direktoricom Komunalnog društva Pag Irenom Buljanović.


"Najprije je održan sastanak s direktoricom Komunalnog društva, a nakon toga je bio razgovor s mještanima Proboja. Mještani Proboja su pozitivni, ne bježe od ničega, ali žele biti u jednakom statusu sa stanovnicima drugih naselja Grada Paga. Još ćemo razgovarati i pronaći pravedno rješenje," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK