slusaonica01
livestream01

Radio Pag Pag ce imati Lucku ispostavu

Pag će imati Lučku ispostavu, rekao je za Radio Pag gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Naveo je kako se vode pregovori s resornim ministarstvom oko stvaranja uvjeta za otvaranja Lučke ispostave te kako bi se uskoro moglo pronaći rješenje. Najveći problem je to što je Vlada RH u travnju 2020. godine, zbog pandemije, donijela odluku o strogim mjerama štednje na svim razinama državne uprave, u državnim službama i institucijama, a odluka, među ostalim, uključuje i zabranu zapošljavanja.


"Ovo što se događa s Lučkom ispostavom je privremeno, Pag neće ostati bez Lučke ispostave jer je takva služba Pagu potrebna," rekao je gradonačelnik Fabijanić. "U kontaktu smo s ministarstvom i uskoro očekujemo raspisivanje natječaja za popunu radnog mjesta voditelja Lučke ispostave. Radi se i na tome da kvalifikacija za to radno mjesto bude takva da se što prije može pronaći djelatnik. Znači, Lučka ispostava će uskoro ponovno raditi i građani ne trebaju brinuti."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK