slusaonica01
livestream01

Radio Pag Glazbena skola Mirkovic

Povodom 20. obljetnice rada Glazbene škole Mirković u Novalji, u Pastoralnom centru održan je nezaboravan koncert. Svoj dugogodišnji pedagoški rad ukratko su predstavili profesori Aleksej i Larisa Golliak te zahvalili Gradu Novalji na financijskoj potpori svih ovih godina.

Istaknuli su koliko su ponosni na sve glazbene uspjehe svojih učenika i maturanata, u čiju čast je ovaj koncert i upriličen. Pozdravili su i roditelje, bez čije podrške uspjeh ne bi bio moguć. Svojim virtuoznim izvedbama publiku su osvojile pijanistice Mia Miljković, nekadašnja učenica Glazbene škole Mirković u Novalji, danas profesorica na Muzičkojj akademiji u Zagrebu i rusko-španjolska pijanistica Ilona Timcenko, koja je nakon svjetskih pozornica, gostovala u Novalji. Loren Donadić nije nastupio zbog zdravstvenih razloga. Na kraju programa, zahvalivši se u ime svih nekadašnjih polaznika glazbene škole, pijanistica Mia Miljković istaknula je kako su upravo profesori Golliak, odigrali najvažniju ulogu u njezinoj glazbenoj karijeri i pedagoškom radu. Novalja uistinu može biti ponosna na Miu, ali i na sve nekadašnje i sadašnje polaznike Glazbene škole Mirković. Čestitamo svima i želimo još puno uspješnih godina uz glazbu! (Prijenos: fb Grad Novalja)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK