slusaonica01
livestream01

Radio Pag Djecji vrtic Novalja

Grad Novalja objavio je anketni upitnik za roditelje vezan uz popodnevni, produljeni ili smjenski rad u Dječjem vrtiću "Carić". Uz upitnik, roditeljima je upućen dopis u kojem se navodi kako je cilj anketnog upitnika usklađivanje rada vrtića s poslovnim obvezama roditelja, a primarno je usmjeren na zadovoljavanje potreba korisnika za produljenim, popodnevnim ili smjenskim radom vrtića.


"Produljeni rad vrtića odnosi se na produljenje postojećeg radnog vremena vrtića. Popodnevni rad vrtića odnosi se na redovni program koji se ostvaruje u popodnevnom terminu, od 11 do 21 sat, dok je smjenski rad onaj u kojem se redovni program ostvaruje jedan tjedan ujutro, a drugi tjedan poslijepodne ili se izmjenjuje dnevno. Pri ispunjavanju upitnika vodite računa da, prema Državnom pedagoškom standardu predškolskog odgoja i naobrazbe, članak 3. stavak 1., dijete može boraviti u vrtiću maksimalno 10 sati dnevno u cjelodnevnom programu odnosno 6 sati dnevno u poludnevnom programu," navodi se u dopisu.
Upitnik se može preuzeti na službenim mrežnim stranicama Grada Novalje i predati ga u vrtić ili poslati na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK