slusaonica01
livestream01

Radio Pag Turizam u Pagu

Na području Grda Paga pri kraju podsezone zabilježeni su dobri turistički rezultati. Prema podacima sustava eVisitor, na području Grada Paga boravi oko 800 turista, a do vikenda boravilo ih je 1. 800, što se smatra dobrim za kraj podsezone.

Među najbrojnijim turistima su Poljaci, Nijemci, Mađari i Česi. Na vrhuncu ovogodišnje turističke sezone, kako pokazuju podaci sustava eVisitor, dnevno je na području Grada Paga boravilo više od 11.000 turista, što je oko 70 posto u odnosu na prošlu godinu koja je bila turistički najuspješnija.
Na kraju turističke podsezne dobri turistički rezultati bilježe se na području Grada Novalje, Općine Kolan i Općine Povljana. U svim otočnim jedinicama lokalne samouprave na otoku Pagu značajno su bolji turistički rezultati od onoga što se predviđalo na početku korona krize.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK