slusaonica01
livestream01

Radio Pag kip Solara

Kako je potvrdio gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić, kip "Solar", spomenik na radnike solane, bit će postavljen na Staroj rivi, a svečano otkrivanje bit će za Dan Grada Paga 18. svibnja.

Kip je izradio kipar Tomislav Kršnjavi. U tijeku je pripremni postupak pred lijevanje. Za nekoliko dana konzvervatori će dati suglasnost za postavljanje kipa. Nakon toga će se izraditi postament na kojeg će se 18. svibnja postaviti kip. Kipar Tomislav Kršnjavi izradio je kip "Paška čipkarica" koji je postavljen na Dominikanskom trgu i poprsje Frane Budaka, koje je postavljeno kod restorana "Smokva", zgrade koja je bila Budakova obiteljska kuća.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK