slusaonica01
livestream01

Radio Pag Novalja Maskarana povorka

U sklopu karnevalskog programa "Novaljske maškare 2020.", u Novalji će se, u utorak 25. veljače, održati maškarana povorka i spaljivanje Jure Mesopusta.

Povorka će u 14:00 sati krenuti od osnovne škole, a predvodit će je kamion s glazbom. Nagrade će dobiti svi maškarani učenici osnovne škole i maškarane djeca iz vrtića. Povorka će završiti na Trgu bazilike gdje će je dočekati Dražen Turina Šajeta sa zabavnin programon. Juru Mesopusta će se spaliti na rivi. Organizator je Centar za kulturu Grada Novalje.
"Kako god bilo, presuda Juru se mora poštivat, a kazna izvršit. Jure će platit za sve zlo u prošlomu godišću," navode organizatori.
Maškaranom povorkom, zabavnim programom sa Šajetom i spaljivanjem Jure Mesopusta završit će program "Novaljske maškare 2020.".

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK