slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Novaljske maskare

U sklopu karnevalskog programa "Novaljske maškare 2020." u subotu, 22. veljače, s početkom u 21:00 sat, u hotelu "Kaneo" u Novalji održat će se glazbeno–humoristična predstava Javno suđenje Juru Mesopustu. Nastupit će grupa 023.


"Ne propustite vidit i čut proces stoljeća. Kroz osamnajst točak optužnice poznata odvjetnica, tužiteljica Sara Demona, razotkrit će novaljsko podzemlje i potkripit to brojnin dokaziman," navode organizatori. "Braniteljica, čuvena Novaljka Brenda to će sve osporavat. Saznat ćemo zač su novaljski učitelji štrajkali, zač u Novalji više ni janjčićev, kako se ulaganjiman novaljskih povratnikov otvaraju novi biznisi, ali i zač su se neki postojeći biznisi zatvorili, kako Jure krade Andrijani kruh, o bejbi bumu u gradskoj upravi, kako će turisti ovo leto uživat u zimskiman radostiman, kako se Novalji jedna kuća tri put zaštanjevala, kako se naša policija po leti čvrsto drži lovostaja i još puno toga! Sutkinja Iva Turudić pobrinut će se da suđenje bude pošteno i održavat će red u sudnici."
U predstavi igraju Ivo Fabijanić, Sara Denona i Antonija Samaržija. Poslije suđenja i objavljivanja presude nastupit će grupa 023 iz Zadra.
Birat će se najbolje maškare, a održat će se i tombola s bogatim nagradama. Ulaz je besplatan. Organizator je Centar za kulturu Grada Novalje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK